Selecteer een pagina

Met QuadCam kunnen er tot vier scènes tegelijk afgespeeld worden waardoor hun afspeelvolgorde dan even makkelijk kan ingesteld worden als met een live-mixer.

De QuadCam-software is dan ook bij uitstek geschikt om huwelijken, concerten, familiefeesten en interviews op te nemen met verschillende camera’s. Sportvideo’s zien er ook professioneler uit wanneer er verschillende gezichtshoeken gebruikt worden.
Tot nu toe was het monteren van dergelijke opnamen uiterst bewerkelijk omdat de afzonderlijke segmenten met veel moeite geknipt en dan in het storyboard of in de timeline ingevoegd moesten worden.

Monteren met QuadCam is daarentegen bijzonder eenvoudig: de afzonderlijke opnamen van twee tot ten hoogste vier camera’s worden gelijktijdig afgespeeld in realtime in een speciaal venster. De opnamen lopen volledig synchroon, zoals in een televisiestudio bij live-opnamen. De monteur kan vrij beslissen wanneer hij/zij naar welk standpunt wil omschakelen.

Wanneer de opnamen op deze manier bekeken zijn, maakt QuadCam automatisch een storyboard met alle montagebeslissingen. U kunt dit dan uiteraard zoals gewoonlijk verder bewerken. Effecten, titels en ook correcties van de montage zijn op gelijk welk moment mogelijk. Dankzij QuadCam zult u bij meercameraproducties talrijke uren besparen bij het monteren van uw films. QuadCam is compatible met alle versies van Bogart.

QuadCam_Logo_s_bae97761e8 quad4x4_35a4c737d2 quad_sb_b7977c0e4c