Selecteer een pagina

Gemaakt door Motion Studios

Het Casablanca Bluebox-effect heeft uw interesse gewekt? Dan is “Bluebox World” het geknipte product voor u. Een hele reeks speciaal ontworpen effecten openen voor u een nieuwe wereld aan mogelijkheden.
Naast het klassieke Bluebox-effect, kunt u nu het te maskeren gebieden selecteren op basis van kleur, tint, helderheid of verzadiging. Zelfs zwart wordt ondersteund als maskerkleur (super-zwart).
De objecten die via een fade-in in beeld komen, kunnen transparant worden gemaakt, u kunt er een aura aan toevoegen, of er een schaduw achter plaatsen. Er zijn ook speciale fade-ins en fade-outs mogelijk waarmee u mensen of objecten kunt laten verschijnen of verdwijnen met spectaculaire resultaten.

U kunt ook de geselecteerde kleuren wijzigen en daarmee truuks uithalen. Zo kunt u bijvoorbeeld een groen hemd blauw maken. En wat denkt u van de televisiespots waarin alles zwart-wit wordt weergegeven, behalve één kleur? Voor “Bluebox World” is het een koud kunstje.

Bijkomende toepassingen die u kunt gebruiken om objecten te maskeren, te verplaatsen of te kopiëren ronden het pakket af en maken het tot een echte must voor elke Bluebox-artiest.

Compatibel met : Smart Edit, Bogart, Bogart voor Windows