Selecteer een pagina

PhotoStudio v3 – maak van uw Casablanca met Bogart SE een digitale fotostudio

PhotoStudio v3 is een logische verdere ontwikkeling van de versies 1 en 2 maar dan voor Bogart SE. Er is nu ook de vaakgevraagde ondersteuning voor USB scanners ingebouwd en de mogelijkheid om foto’s driedimensionaal te animeren bij camerabewegingen. In de collage kunnen ook teksten en titels ingevoegd worden. 

Digitale foto’s importeren en bewerken
Digitale foto’s van alle gangbare opslagkaarten via een multikaartenlezer inlezen. U kunt ze ook rechtstreeks inlezen vanop een CD/DVD. U kunt uw foto’s moeiteloos sorteren op datum of thema in een mappensysteem met verschillende niveaus waarin de beelden weergegeven worden als pictogrammen. Geselecteerde beelden kunnen bekeken worden met behulp van de snelle preview. Er is ondersteuning voor megapixel foto’s met een bestandsgrootte tot 8Mb

Beeldverwerking
Optimaliseer uw beelden via de instelmogelijkheden voor kleur, helderheid, contrast, kleurverzadiging en gammawaarden. Er is ook een krachtige retoucheerfunctie en een rode-oogjescorrectie opgenomen. Beelden kunnen verknipt worden (nu ook in 3:2-formaat voor het maken van afdrukken in fotolabs).

Fotocollage
U kunt collages maken met verschillende foto’s waarvan u de afmetingen, hoeken en randen kunt instellen. U kunt ook een achtergrond naar keuze toevoegen.

Presentatie
Geniet van uw mooiste foto’s als diavoorstelling in het storyboard. Voor de vormgeving kunt u gebruik maken van alle overgangseffecten, titels en nasynchronisatie. U kunt de diavoorstelling ook archiveren op DVD met behulp van DVD-Arabesk. Diavoorstellingen kunnen ook gemaakt worden met een hoge resolutie in DVI- of VGA-formaat voor VGA-, HD-Ready- en FullHD-beeldschermen of projectors.

Camerabewegingen
PhotoStudio 3 maakt uiterst soepele en zachte camerabewegingen mogelijk over uw beelden. In vergelijking met PhotoStudio 1 zijn de berekeningstijden beduidend korter geworden.

Uitvoer
Als u uw foto’s aan anderen wilt geven, of als u ze wilt archiveren, dan brandt u gewoon een CD of een DVD. U kunt foto’s en collages ook afdrukken in fotokwaliteit op een (optionele) printer van HP.

Onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen.

Printers die compatibel zijn met PhotoStudio v3:

hp5150, hp5740, hp5440, hp5940, HP Photosmart D5160, HP Photosmart D5360, HP Photosmart D5460, printers van HP die compatibel zijn met PCL 4 (Printer Command Language 4).

Belangrijke opmerkingen
Foto’s worden uitsluitend geëxporteerd in JPG-formaat volgens de DCF-standaard.
PhotoStudio 3 is ontworpen om te werken met beelden uit digitale camera’s. Beelden van een PC kunnen verkleind worden.

Minimale vereisten:
Bogart SE v2.4c